Maru 123, mam pytanie: jak myjesz progi czy ranty drzwi (tym pędzelkiem ) to jak później spłukujesz brud?? Wycierasz czymś czy płuczesz wodą?? Bo zastanawiam sie jak to robić żeby nie zalać przypadkiem wnętrza :P
Maru 123, gratki świetnej roboty (te truskawki to już przegięcie )
Widzę, że i miernik udało Ci się skombinować
I przyłączam się do pytania maxpaynemm (ps. ja spłukuję wodą, jak się trochę zrosi tapicerka to pod koniec pracy nad samochodem i tak jest już sucha ), z tym że mnie bardziej ciekawi jak szybko spłukujesz taki cleaner po pędzelku i jak szybko czyścisz pędzelkiem po spryskaniu cleanerem powierzchni - nie tylko progów, ale każdej. U mnie jakoś to za szybko wysycha (a nie robię na słońcu) i potem nie idzie tego usunąć samym spłukaniem...
najpierw namaczam progi i wnętki wodą-szlaufem lub myjką ciśnieniową potem psikam clenerwm i myję pędzelkiem a potem znów opłukuję myjką. jak się nachlapie to trudno i tak wnętrze do prania :wink:
Maru 123, fajnie wyszło widzę że się rozszalałeś z tą polerka :P a takie miałeś obawy naprawdę profi oby tak dalej Marecki nam się szykuje tigra na "łikend" czarnulka zobaczymy jak wyjdzie może nic nie zepsujemy :twisted: :twisted: :twisted:
Mihau, ooo brakuje jej jeszcze dużo. ale za jakiś tydzień będę miał ją do dyspozycji jeszcze raz więc wtedy [poprawię wszystko tak jak być powinno :wink:
Maru 123, fajnie wyszło widzę że się rozszalałeś z tą polerka :P a takie miałeś obawy naprawdę profi oby tak dalej Marecki nam się szykuje tigra na "łikend" czarnulka zobaczymy jak wyjdzie może nic nie zepsujemy :twisted: :twisted: :twisted:
No i Tigra ogarnieta,foto wstawi Grubeer ja wstawie na smaczek
kilka z telefonu z efektem koncowym
a to dla fanow uciekajacej wody :diabelski_usmiech
Maru 123, w planie bylo zrobic ja w calosci z wnetrzem,ale ze lakier byl w takim stanie ze szkoda gadac to wnetrze bedziemy robic w przyszla sobote,brazowa skora...
a dziękuję za miłe słowa, staramy się jak możemy ale niestety w detailingu nie wszystko zależy od ludzi którzy pracują nad projektem ale od "stanu"samego projektu :twisted: ten był ciężki... i wyszło jak wyszło myślimy że nieźle
Komentarz